Webinar Gemeentelijk en Maatschappelijk Vastgoed

Op 13 oktober 2021 vond onze webinar plaats: 'Gemeentelijk en Maatshappelijk Vastgoed'. Het jaar 2020 is door de plotselinge corona-situatie een bijzonder jaar geweest, wat ook zeker op het vastgoedmanagement van invloed was. Maar wat is hier nu bekend over?

Het landelijke onderzoek naar vastgoedmanagement bij Nederlandse gemeenten (LOVGM) geeft hier inzicht in. Afgezet tegen de onderzoeken die iedere 2 jaar gedaan zijn geven de resultaten duidelijke veranderingen weer. Hiermee is de ontwikkeling van het vastgoedmanagement bij gemeenten van de afgelopen jaren goed te schetsen. Hierover gingen Walter Rozendaal en Pauline Rijskamp in gesprek, onder leiding van onze voorzitter Robbert Geerlings. Tijdens de webinar hebben onze leden zeer actief deelgenomen door tal van vragen te stellen en enthousiast te reageren op de stellingen. Kijk de webinar onderstaand terug.

Sprekers:

  • Walter Rozendaal RVGME - Directeur van het Instituut voor Vastgoedmanagement (Instituut VGM) is sinds 2005 bezig met de vraag: ‘hoe kunnen we bij gemeente het vastgoed beter doen?’ Hij is de bedenker van het landelijk onderzoek naar Vastgoedmanagement (LOVGM,) wat sinds 2009 wordt uitgevoerd. 

 

  • Pauline Rijskamp RVGME - Assetmanager Gemeente Leiden. Met haar ruime ervaring binnen gemeentelijk vastgoed gaat zij samen met Robbert Geerlings met Walter Rozendaal in gesprek over de resultaten van het LOVGM. Meer weten over Pauline? Klik hier om ons interview met haar te lezen uit januari 2021.

 

Wij willen de sprekers hartelijk danken voor hun tijd om deel te nemen aan deze boeiende webinar!

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top