Atrium Vastgoedmanagement

Atrium Vastgoedmanagement, opgericht in 2002, is ontstaan uit de groeiende behoefte aan een betrouwbare partner die met de vereiste kwaliteit en continuïteit zorgdraagt voor het vastgoedbeheer.

Sinds onze oprichting zijn we actief betrokken bij het beheer van Verenigingen van Eigenaren (VvE's), particuliere woningportefeuilles, commerciële VvE's en commercieel onroerend goed in VvE's, winkelcentra en bedrijfsverzamelgebouwen. Door de jaren heen hebben we een klantenbestand opgebouwd dat bestaat uit een groot aantal zeer tevreden particuliere en institutionele vastgoedbeleggers, zowel groot als klein, lokaal als nationaal. Onze betrokkenheid begint bij de conceptfase, loopt via adviesondersteuning en strekt zich uit tot de concrete uitvoering van het vastgoedbeheer.

We zijn groot genoeg om onze klanten volledig te ontzorgen met in-house expertise en tegelijkertijd compact genoeg om persoonlijk te blijven. Ondanks onze groeiambities, streven we er allesbehalve naar om een logge vastgoedbeheermachine te worden. Toegankelijk blijven en persoonlijke relaties onderhouden met onze klanten staan hoog op onze prioriteitenlijst.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top