Terugkijken op een succesvol 2023 door uitstekende beoordeling leden

20/03/2024

Het afgelopen jaar hebben jullie de bijeenkomsten van VGME gemiddeld beoordeeld met een 8,3. Wij zijn trots op dat mooie cijfer en tegelijkertijd dankbaar voor alle vooraanstaande sprekers, mooie locaties en natuurlijk alle leden die deel hebben genomen aan ons programma in 2023. Samen hebben we gezorgd voor hoogwaardige informatief uitdagende kennissessies.

Het programma van VGME komt tot stand op basis van de ideeën van de leden. Na afloop van alle bijeenkomsten ontvangen de leden van VGME een vragenlijst waar gevraagd wordt naar deze input. Vervolgens gaat het Kwaliteitsteam, in samenwerking met het bestuur en eventteam aan de slag met de samenstelling van het programma. 

In dezelfde nieuwsbrief wordt ook inhoudelijk op de desbetreffende bijeenkomst teruggeblikt. De gemiddelde beoordeling van de bijeenkomsten in 2023 was een 8,3. Het kwaliteitsteam en bestuur van VGME is trots op dit mooie resultaat!

Klik hier om de verslagen en foto's van de bijeenkomsten in 2023.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top