Marcel van Liere toegetreden tot Kwaliteitsteam

29/11/2023

Het Kwaliteitsteam van VGME is een team van professionals dat toeziet op de hoogwaardige kwaliteit van de evenementen en het register. Afgelopen oktober is het team bestaande uit Ate Wijdeveld en Sylvia Lisapaly-de Winkel uitgebreid. Vestigingsdirecteur van Unica Bodegraven, Marcel van Liere, is onderdeel geworden van het team.

Van Liere vertelt over de aanstelling: ‘Na 10 jaar lidmaatschap van VGME heb ik veel zin om bij te dragen aan het mooie netwerk. Samen met de andere leden realiseren we een hoogwaardig programma en bewaken we nauwlettend het kwaliteitsniveau.’ Het bestuur heeft hem hartelijk welkom geheten en kijkt ernaar uit om samen met de overige leden uit het Kwaliteitsteam te blijven bouwen aan een hoogwaardig programma van VGME.

Van links naar rechts, bestuursleden Robbert Geerlings en Mireille de Korte. Daarnaast leden van het Kwaliteitsteam Ate Wijdeveld, Sylvia Lisapaly-de Winkel en het nieuwe lid Marcel van Liere. 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top