Breng jullie bedrijf onder de aandacht bij honderden vastgoedspecialisten

02/11/2023

Twee keer per jaar brengt VGME een hoogwaardig magazine uit. Hierin staan alle bijeenkomsten, achtergronden en interviews met onze leden. De leden ontvangen het VGME Magazine op hun deurmat. Maak gebruik van de unieke mogelijkheid om zichtbaar te zijn bij honderden vastgoedspecialisten en adverteer in VGME Magazine! Klik hier om meer te lezen over adverteren. 

VGME Magazine
In het hoogwaardige magazine blikken we uitgebreid vooruit op de bijeenkomsten die gepland staan. Van de masterclasses tot de samenwerking met de hogescholen én van de grote plenaire bijeenkomsten tot de insprierende vastgoedborrels. Alle events van VGME worden uitgebreid uitgelicht. Naast de mooie events die VGME organiseert gaan wij ook graag het gesprek aan met onze leden. In zowel het voor- als het najaarsnummer van VGME Magazine staan drie inspirerende verhalen van onze leden. De interviews belichten de diverse achtergronden en loopbanen van de VGME-leden. Van jonge talenten tot doorgewinterde experts, de serie Leden In Beeld geeft een inkijkje in de carrièrepaden van de leden en hoe VGME daarbij een rol speelt. 

Adverteren
Wil jij zichtbaar zijn bij onze honderden vastgoedprofessionals? Adverteer dan nu in het mooie magazine. De deadline voor het aanleveren van de advertenties voor het voorjaarsnummer 2024 is 20 november 2023 om 12:00. Lees meer over het adverteren op deze pagina of download de handige informatiesheet. Direct je advertentie aanmelden? Fantastisch! Stuur ons een mail met meer informatie over de gewenste advertentie en je bedrijfsgegevens. Wij nemen uiteraard contact met je op over de specificaties van de advertentie.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top