Leden In Beeld: zes nieuwe interviews online met onze leden

14/04/2023

Er staan nieuwe interviews online in het kader van de rubriek: Leden In Beeld. In deze interviews wordt dieper ingegaan op de drijfveren van de leden en brengen we hun carrière in beeld. 

KIJK IN DE KEUKEN
De interviews belichten de diverse achtergronden en loopbanen van de VGME-leden. Van jonge talenten tot doorgewinterde experts, de serie Leden In Beeld geeft een inkijkje in de carrièrepaden van de leden en hoe VGME daarbij een rol speelt. De interviews zijn hier te vinden en bieden inspiratie en inzichten voor professionals in de vastgoedbranche.

ZES INTERVIEWS
We praten met Nellie Rietkerk, vastgoedmanager bij Hoogvliet Beheer B.V., over haar carrièrepad van zorg naar stenen en de onvergetelijke kennismaking met Leen Hoogvliet. Topspecialist Nico van der Linde geeft een inkijkje waarom oude bouwstijlen hem fascineren. De jonge ondernemers Sam Spendel en Menno Elzinga vertellen over de kick van ondernemen en hoe je vrienden blijft als zakenpartners. In mei volgen de laatste interviews met Richard Altepost en tot slot met Mireille de Korte.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top