VGME Magazine: laatste nieuws, alle events en prikkelende interviews

24/02/2023

In het voorjaar van 2023 verschijnt het VGME Magazine. Hierin vind je het laatste nieuws, onze fantastische bijeenkomsten en inspirerende interviews met onze leden. Alle leden ontvangen het magazine uiteraard als eerste op hun deurmat! Ben je nog geen lid en wil je het magazine wel graag ontvangen? Vraag het hier direct aan.

Vijf geweldige bijeenkomsten
In dit nummer blikken we uitgebreid vooruit op de bijeenkomsten die gepland staan. Op het programma staan topsprekers als Helga van Leur en Edwin van Eeckhoven, zij spreken op donderdag 23 maart over 'Transitie naar een duurzaam gebouwde omgeving'. Naast dit prikkelende thema gaan we ook de diepte in, bijvoorbeeld tijdens de Masterclass: 'Is optoppen de uitkomst?' Twee topspecialisten gaan met de deelnemers de dynamiek aan. Later dit voorjaar organiseren we bijeenkomsten over Betaalbaarheid, Leefbaarheid én zijn we te gast in het Merwerdegebied in Utrecht. Alles over deze bijeenkomsten vind je terug in het VGME Magazine.

In gesprek met onze leden
Naast de mooie events die VGME organiseert gaan wij ook graag het gesprek aan met onze leden. In het voorjaarsnummer van VGME Magazine vind je drie inspirerende verhalen van onze leden. Vastgoedspecialist Nellie Rietkerk vertelde onder andere over haar interessante eerste ontmoeting met haar werkgever waar ze inmiddels al vele jaren voor werkt, Nellie: 'toen ik kwam was in de jongste en nu ben ik de oudste'. Daarnaast komen de jonge ondernemers Menno en Sam aan het woord, zij veroveren momenteel Nederland met hun bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaamheid! Tot slot vind je in het magazine ook de aanstekelijk enthousiaste Nico van der Linden, hij neemt de lezers mee in zijn ongeremde liefde voor vastgoed.

Het laatste nieuws
We hebben hard gewerkt aan het mooie voorjaarsnummer! Bij VGME blijven we iedere dag bouwen aan een relevant netwerk voor onze leden. Hoe we dit doen, lees je ook terug in het nummer. Ons bestuur neemt je mee in de totstandkoming van het programma en daarnaast lees je het laatste nieuws. We sluiten het magazine af met een fantastische aankondiging voor de tweede Vastgoedsociëteit van 2023. We hebben namelijk twee waanzinnige sprekers weten te strikken! Wie dit zijn? Dat lees je in het VMGE Magazine!

Ben je nog geen lid en wil je het magazine wel graag ontvangen? Vraag het hier direct aan.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top