Fantastische bijeenkomsten online!

01/02/2023

Achter de schermen is de afgelopen periode hard gewerkt aan het programma voor de komende periode. Vanaf vandaag staan er vijf aankomende bijeenkomsten online! Het programma is zeer gevarieerd, maar de leden kunnen erop vertrouwen dat ook in 2023 de verschillende aspecten van vastgoed en alle relevante thema's voorbijkomen. Dit programma was niet mogelijk geweest zonder de toewijding van acht geweldige sprekers. Een lijst die in de komende periode uiteraard nog verder wordt aangevuld, met andere bevlogen professionals die staan te popelen om jullie te insprieren!

Vastgoedsociëteit: 'Transitie naar een duurzaam gebouwde omgeving' met Helga van Leur
De duurzaam gebouwde omgeving van de toekomst vraagt om creatieve inzichten en innovatieve oplossingen. Daarom organiseren wij op donderdag 23 maart 2023 deze Vastgoedsociëteit met twee absolute topsprekers. Na afloop van het plenaire programma vindt er een diner plaats. Meteoroloog en klimaatambassadeur Helga van Leur geeft een prikkelende keynote over klimaatverandering en -bestendigheid van de gebouwde omgeving op verschillende manieren. Daarnaast komt Edwin van Eeckhoven aan het woord, Managing Director van C2N over het inspelen op regelgeving en certificaten, omzetten van klimaatproblematiek in kansen en de sleutelrol van innovatie. 

Masterclass: 'Is optoppen de uitkomst?'
Het kabinet wil voor 2030 circa 900.000 nieuwe woningen realiseren. Een creatieve manier van nieuwe woonruimte realiseren is het zogeheten 'optoppen'. Hierover organiseren wij op woensdag 19 april 2023 een Masterclass. Enkele woonlagen toevoegen aan bestaande complexen behoort al jaren tot de opties. Complete flatgebouwen toevoegen is iets nieuws. In Rotterdam staan twee omvangrijke projecten, we hebben de sleutelfiguren in die ontwikkelingen bereid gevonden om hierover te vertellen. Michiel Visscher (Royal HaskoningDHV) over de 54-meter hoge Karel Doorman en Christiaan G. Cooiman over Fenix 1, beiden waanzinnige blikvangers!

Klik hier om meer te lezen over de andere aanstaande bijeenkomsten!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top