Mireille de Korte RVGME per 1 oktober 2022 toegetreden tot bestuur VGME

24/10/2022

Mireille de Korte RVGME per 1 oktober 2022 toegetreden als bestuurslid van de Stichting Vastgoedmanagers en experts (VGME).

Robbert Geerlings, voorzitter VGME, verwelkomt Mireille de Korte. Met haar komst wordt een belangrijke versterking op het bestuurlijke vlak toegevoegd aan VGME.

Mireille neemt een enorme dosis vastgoedkennis en netwerk met zich mee. Vanuit haar functie als directeur bij de Rotterdamse vastgoedeigenaar Sipkema heeft ze dagelijks te maken met alle facetten van vastgoed en weet ze als geen ander wat er speelt op het gebied van ontwikkeling, exploitatie, verduurzaming maar ook financiering en optimalisering van vastgoedobjecten.

Mireille is daarnaast aangesloten bij het Platform Particuliere Verhuurders Rotterdam; een platform van de grootste verhuurders van woningen in Rotterdam, waarbij ze geregeld aan tafel zit met de burgemeester en wethouder van de stad om te werken aan kwalitatief, duurzame en eerlijke verhuurmarkt.

Mireille de Korte: “Toen VGME mij in het voorjaar vroeg om dagvoorzitter te zijn van de bijeenkomst over houtbouw voelde ik me helemaal thuis. Robbert en ik zijn toen verder het gesprek aan gegaan over een vervolg. De stap om tot het bestuur van VGME toe te treden voelt als een mooie kans die mij geboden wordt. De afgelopen 10 jaar heb ik als lid van VGME mogen ervaren hoe waardevol de kennisdeling is en hoe prettig het is om de verbinding te hebben met het netwerk. Het is een enorme uitdaging om branchegenoten kennis bij te brengen over iets wat misschien volgend jaar pas actueel wordt. Het ontmoeten van de vele vastgoedprofessionals is bovendien een essentieel onderdeel van het kennisnetwerk.”

Robbert Geerlings: “Het economisch perspectief is aanzienlijk veranderd. In de huidige snel veranderende wereld zal VGME meer dan ooit een belangrijke rol vervullen voor haar leden. Met de kennis en expertise van Mireille ben ik ervan overtuigd dat wij als kennisnetwerk enorm veel te bieden hebben!”

Vragen naar aanleiding van dit bericht? Mail naar voorzitter@vgme.nl

Foto: Jennifer Muller

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top