Bericht van onze voorzitter: 'bedankt Inge!'

30/11/2022

Vandaag is de allerlaatste werkdag van Inge Bassant voor VGME. Ze organiseerde tientallen bijeenkomsten; van sprekers, locatie tot en met de communicatie. Inge stond altijd klaar voor onze leden, en dat is door iedereen gewaardeerd. We zijn Inge ontzettend dankbaar voor haar inzet, toewijding en ambitie.

Toen ik drie jaar geleden als bestuurslid van VGME begon, werd pas echt duidelijk wat een drijvende kracht Inge Bassant voor VGME is. In ons dagelijks leven hebben wij als bestuurslid namelijk allemaal een ‘normale baan erbij’ dus is ondersteuning achter de schermen onontbeerlijk.

Met haar warme en vriendelijke uitstraling verwelkomende ze ieder lid op persoonlijke wijze bij alle bijeenkomsten. Achter de schermen werden alle communicatie-uitingen tot in de puntjes voorbereid. Door onze jarenlange samenwerking is Inge een vaste factor binnen VGME geworden en voor velen is Inge dan ook een vertrouwd gezicht, horend bij het persoonlijke en toegankelijke netwerk dat VGME vandaag de dag is.

Inge is werkzaam in de marketing & communicatie en evenementenbranche en ziet er enorm naar uit om in de komende jaren de focus te leggen op de organisatie van grote events waarbij lange en complexe periodes van voorbereiding samenkomen in één hoogtepunt van opeenvolgende gebeurtenissen.

We hebben de afgelopen maanden in goed overleg gewerkt aan de overdracht van haar taken aan Jeroen Wolfs, geen onbekende voor VGME. Hij viel al enkele malen in tijdens haar verlofperiodes. We zijn verheugd met de komst van Jeroen en zien er naar uit om met zijn enthousiasme en creativiteit nieuwe wegen voor VGME in te slaan.

Tijdens de Eindejaarsborrel in Slaakhuys op woensdag 14 december 2022 nemen we officieel afscheid van Inge en zullen we haar persoonlijk bedanken voor haar inzet en bijdrage aan VGME! Wil jij een persoonlijk dankwoord richten aan Inge? Stuur dan een mail naar voorzitter@vgme.nl. Wij verzamelen de inzendingen en bieden dit tijdens de borrel aan haar aan.

Hartelijke groet,

Robbert Geerlings 
Voorzitter VGME

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top