Webinars terugkijken

13/08/2020

Begin 2020 is de wereld opgeschrikt door het vreselijke coronavirus. Uiteraard hebben wij als VGME toen ook direct al onze lopende bijeenkomsten uitgesteld. We hebben al snel een mooi alternatief gevonden in webinars. Zo hebben wij toch onze leden kunnen bereiken en zijn we het kennisplatform gebleven zoals wij bekend staan. 

Voor de eerste webinar hebben we sprekers gevraagd om in te loggen op ons netwerk, dit werd vervolgens geschakeld met hun eigen presentaties. De meest veilige manier, want zo kon iedereen thuis blijven. Toen maatregelen iets versoepeld werden hebben we de laatste drie webinars georganiseerd vanuit onze studio in Amsterdam. Uiteindelijk hebben we vier interessante webinars georganiseerd en heeft VGME, ook tijdens corona, niet stil gestaan. Onderstaand kan je de vier webinars nog een keer terug kijken.

 

Webinar 1 - 'Vastgoedontwikkelingen kantoren in tijden van Corona'

 

Webinar 2 - 'De economische gevolgen voor de retail branche in tijden van corona'

 

Webinar 3 - 'Toekomst van de woningmarkt'

 

Webinar 4 - 'Hoe slim kunnen slimme kantoren worden?'

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top