Vragenlijst programma najaar

23/07/2020

Zoals jullie van ons gewend zijn organiseren wij tientallen bijeenkomsten per jaar. Vastgoedsociëteiten, Masterclasses, Borrels en Ronde Tafels. Ook wij hebben door corona natuurlijk even moeten schakelen. Nu kijken wij met trots terug op de afgelopen drie maanden. We hebben vier fantastische webinars georganiseerd over specialistische onderwerpen met geweldige sprekers en honderden kijkers! 

In de eerste twee webinars hebben we met specialisten vanuit onder andere de ABN AMRO en Locatus, de gevolgen van corona belicht voor de vastgoedontwikkeling van kantoorpanden en de retail branche. In de derde webinar hebben we woningmarkt centraal gezet, dit is een boeiend gesprek geworden met Onno Hoes van NVM en Eric Verwey van VGM NL. Vorige week vond de laatste webinar plaats, een informatieve en interactieve middag met twee experts op het gebied van slimme kantoren. Uiteraard staan alle webinars online, kijk deze terug op ons YouTube kanaal.

Wij zijn nu druk bezig met het programma van na de zomer, hiervoor zijn we benieuwd naar jullie input. Welke onderwerpen zijn momenteel relevant? Wie mag als spreker niet ontbreken? Hoe voelen onze leden zich bij fysieke evenementen? Wij stellen het zeer op prijs wanneer je de moeite wilt nemen om deze enquete in te vullen. Jullie input is zeer waardevol.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top