Chat rooms webinar 30 juni

26/06/2020

 

Deze webinar bestaat uit twee delen. In het eerste deel luisteren we naar de sprekers en in het tweede gaan we in gesprek met elkaar. Tijdens deze gesprekken van 30 minuten kan je meer vragen stellen en dieper ingaan op specifieke onderwerpen. Klik direct op onderstaande links om je aan te melden voor de gesprekken.

De gesprekken vinden plaats via Teams. Heb je nog geen Microsoft Teams, geen probleem! Via de link kan je gemakkelijk het gesprek volgen vanuit je browser. Voor een stabielere verbinding raden wij aan om Teams te downloaden op je desktop, klik hier om het programma te downloaden. 

Programma
14:00 Start webinar
14:50: Start rooms
15:20: Einde chat rooms

Chat room 1, dinsdag 30 juni van 14:50 tot 15:20
Spreker: Elisa Rönkä – Head of Smart Office Europe Siemens Smart Infrastructure Gespreksleider: Robbert Geerlings – Voorzitter VGME

Ze begon als financial controller bij Siemens in haar geboorteland Finland. Tegenwoordig, bijna tien jaar later, is Elisa European Lead for Smart Office-concepten. Verantwoordelijk voor go-to-market van gebruikersgerichte digitale oplossingen en ze vertegenwoordigd de smart offices divisie van Siemens Smart Infrastructure Region Europe.

Klik hier om deel te nemen aan het gesprek met Elisa Rönkä. 

Chat room 2, dinsdag 30 juni van 14:50 tot 15:20
Spreker: Ton Branderhorst – Head of Sales Siemens Smart Infrastructure
Gespreksleider: Jeroen Wolfs – Commucatie Manager VGME

Als Head of Sales is Ton verantwoordelijk voor de smart building strategy van Siemens in Nederland. Hij is sinds 1993 werkzaam in de bouwwereld, bij zowel technische dienstverleners als bouwtechnologiebedrijven. Ton is een groot voorstander van digitalisering van de kantooromgeving. Hij zal hierover en nog veel meer vertellen de webinar.

Klik hier om deel te nemen aan het gesprek met Ton Branderhorst.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top