Alliantie VGME en Sertum

02/06/2020

Wij zijn verheugd ons nieuwe partnerschap met Sertum - het instituut voor onderhoudskundigen in vastgoed - aan te mogen kondigen. Om deze samenwerking in te luiden biedt Sertum exclusieve deelname voor 5 VGME leden aan de online kennissessie 'De kwaliteit van vastgoed' welke op 16 en 23 juni 15.30 - 18.00 uur georganiseerd wordt. 

Deze online sessie is gebaseerd op onder meer de komende Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Specifiek gericht op gevolgen voor technisch beheerders, vastgoed-, portefeuille- en assetmanagers die te maken gaan krijgen met private borging, de verbrede aansprakelijkheid van aannemers en het wettelijk verplichte opleverdossier. Krijg je als beheerder te maken met een private borger, welke kwaliteit wordt geborgd en wat mag je als gebouwbeheerder verwachten van uitvoerende en opdrachtgevende partijen?

Ben jij geïnteresseerd in een kosteloze deelname aan deze online sessie in ruil voor jouw waardevolle feedback? Stuur ons dan vóór 5 juni een email met jouw korte motivatie (max. 5 zinnen) van deelname en voorkeursdatum. Om te kunnen garanderen dat onze doelgroepen zo goed mogelijk bij elkaar passen kiest het VGME bestuur de deelnemers op basis van hun motivatie.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top