Vastgoedsociëteit: Leiderschap met Marcel Levi en Rob van Wingerden

Rechts afslaan waar anderen links gaan, onze leiders zijn een hoeksteen van de samenleving. Op woensdag 13 september 2023 organiseerde VGME de fantastische Vastgoedsociëteit: Leiderschap met Marcel Levi en Rob van Wingerden. De twee absolute topsprekers belichtten verschillende perspectieven op innovatie, management, ontwikkeling en groei. 

De deelnemers werden meegenomen in de geheimen van succesvol leiderschap. De belangstelling en vooral de interactieve participatie was overweldigend! De opzet van deze Vastgoedsociëteit bestond uit twee delen. Na het plenaire programma, bestaande uit twee presentaties vond er een heerlijk walking dinner plaats. De sprekers waren: Prof. dr. Marcel Levi en Rob van Wingerden. Aan het eind van beide verhalen was er gelegenheid om vragen te stellen. Het event vond plaats in Stadion Feijenoord, de thuisbasis van landskampioen Feyenoord en daarmee een voorbeeld van inspirerend leiderschap.

SPREKERS

Marcel Levi
Voorzitter bij Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

Hij is voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Hiervoor was Marcel Levi CEO van het University College London Hospitals (UCLH), waar hij  leiding gaf aan negen Londense ziekenhuizen. Levi was van 2000 tot 2017 bestuursvoorzitter van het Universitair Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam. Ook is hij hoogleraar Geneeskunde aan de UvA en UCL en werkt hij als internist bij het Amsterdam UMC. Levi promoveerde in 1991 en werd in 1999 professor.

Rob van Wingerden
Voormalig CEO bij Royal BAM Group NV

Als CEO van Royal BAM Group NV stond hij van 2014 tot en met 2020 aan de leiding van het grootste bouwbedrijf van Nederland. Rob van Wingerden maakte ruim drie decennia deel uit van BAM en was actief in diverse (internationale) functies. Tegenwoordig is Van Wingerden lid van diverse vooraanstaande adviesraden, waaronder TNO en Topsector Logistiek. Hij is commissaris bij Koninklijke Saan, Huisman en President Commissaris van Jumbo Maritime. Van Wingerden studeerde van 1980 tot 1988 Civiele Techniek aan TU Delft.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top