Next Generation: Haagse Hogeschool met Aemile van Rappard

De ochtend begon met een fantastische masterclass over de wet- en regelgeving op weg naar label A in 2030 door topjurist Aemile van Rappard. Aansluitend gingen VGME professionals in gesprek met de nieuwe generatie vastgoedprofessionals: studenten van de minor Vastgoedmanagement aan de Haagse Hogeschool. Ieder lid ging in gesprek met studenten die hun groepsopdracht kort presenteerden en hun knelpunten voor hebben gelegd ter bespreking. Deze ochtend vond plaats op de Haagse Hogeschool.

MASTERCLASS
Aemile van Rappard gaf samen met docent en zijn oud-collega Jaap van der Valk de masterclass 'Op weg naar label A in 2030'. Eerder sprak Aemile tijdens deze Masterclass van VGME in maart 2022. Ze vertelden enthousiast over de facetten van vastgoedrecht, huurrecht, rekenmodellen en alles wat er verder komt kijken bij de realisatie voor energielabel A in 2030.

Aemile van Rappard - Advocaat en partner bij Pels Rijcken
Hij is sinds 2002 advocaat en sinds 2017 als partner verbonden aan Pels Rijcken. Van Rappard is een ervaren vastgoedadvocaat en huurrechtexpert. Ook is Aemile redacteur van het toonaangevende Tijdschrift voor Huurrecht, “WR” en publiceert regelmatig over de juridische aspecten van verduurzaming van vastgoed. Binnen zijn kantoor maakt Aemile deel uit van het Klimaat en Energietransitie Team waarin multidisciplinair wordt samengewerkt aan verduurzamingsvraagstukken.

Wij danken de studenten en medewerkers van Haagse Hogeschool en in het bijzonder Aemile van Rappard voor het inspireren van onze leden.

Klik hier om de presentatie te downloaden.

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top