Eindejaarsborrel: achter de schermen van Slaakhuys

Op woensdag 14 december vond de Eindejaarsborrel van VGME plaats! We waren te gast in het fantastisch gerenoveerde Slaakhuys in Rotterdam. In dit Rijksmonument huisde vroeger de redactie en drukkerij van de sociaaldemocratische krant ‘Het Vrije Volk’. Na jaren van leegstand, kraak en tijdelijk gebruik heeft het gebouw nu een nieuwe bestemming als luxe hotel en op de begane grond een supermarkt.

AFSCHEID INGE
Bestuursleden Robbert Geerlings en Mireille de Korte opende de avond met een update over het programma van 2023. Er staan weer tal van prachtige bijeenkomsten op de planning bestaande uit prikkelende thema's en fantastische locaties. De bestuursleden stonden daarna uitgebreid stil bij het afscheid van Inge Bassant. Na vijf prachtige jaren zwaait de bevlogen event- en marketingmanager van VGME af! De aanwezige leden, het voltallige bestuur en enkele leden van de Raad van Commissarissen waren aanwezig om Inge persoonlijk te bedanken.

ACHTER DE SCHERMEN VAN SLAAKHUYS
De indrukwekkende locatie viel bij alle leden in de smaak. De locatie is getransformeerd door Frame Vastgoed en ontworpen door Jeroen Hoorn. De bevlogen professionals van BIK bouw hebben het uitgevoerd en zij hebben hier tijdens de borrel uitgebreid over verteld. Daarna zijn de leden in groepjes het grote pand doorgelopen voor een rondleiding. Deze is gegeven door de directeur van BIK bouw Jasper Sluimer en zijn collega Senior Projectcoördinator Erik Versteeg.
 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top