Masterclass 'Gezonde exploitatie van zorgvastgoed'

Wat is nodig voor een gezonde exploitatie van zorgvastgoed? Met name de bekostiging en financiering van de benodigde investeringen met betrekking tot verduurzaming en revitalisatie van het vastgoed zijn momenteel behoorlijke uitdagingen. Op de opvallende en bijzondere locatie CORPUS 'reis door de mens' zijn onderstaande sprekers dieper op deze onderwerpen ingegaan en met de deelnemers in gesprek gegaan over de huidige trends in zorgvastgoed.

THEMA'S
De middag is voorgezeten door een specialist in zorgvastgoed: Rob Sprenkels. Hij ging het gesprek aan met de drie sprekers over de vijf verschillende thema's. Daarnaast werden de deelnemers uitgenodigd om actief deel te nemen aan het gesprek. Een unieke interactieve vorm waar we zowel de sprekers als de deelnemers hebben geprikkeld en geinspireerd.

  1. Langer zelfstandig wonen
  2. Investeringscapaciteit vs. ambities
  3. De (commerciële) waarde van zorgvastgoed
  4. Financiele sturing
  5. Uitbesteden of samenwerken

SPREKERS

Sophie Keulemans – Directeur huisvesting Cordaan
Ir Sophie Keulemans-ter Kuile MhBA (1969) is directeur Huisvesting bij Cordaan in Amsterdam. Na een studie Bouwkunde aan de TU Delft werkte zij als architect en projectontwikkelaar, totdat ze de overstap naar de zorg maakte. Met passie geeft zij leiding aan de grote vastgoedportefeuille van Cordaan ten behoeve van de vele doelgroepen die Cordaan verzorgt in een grootstedelijke omgeving.

Guido Anker – Manager vastgoed ’s Heeren Loo
Door zijn brede loopbaan kent de vastgoedwereld weinig geheimen voor Guido. In de afgelopen 24 jaar deed hij ervaring op met allerlei facetten van vastgoed: van commercieel vastgoedmanagement en waardering tot corporate real estate management en ontwikkeling van zorgvastgoed. Als manager vastgoed bij 's Heeren Loo is Guido verantwoordelijk voor de vastgoedteams en het strategisch vastgoedmanagement van het midden en de noordelijke helft van Nederland.

Laura Seckel - Head of Healthcare CBRE
Als Head of Healthcare is Laura Seckel verantwoordelijk voor het sectorteam dat zich dagelijks inzet voor duurzaam, gezond en toekomstbestendig zorgvastgoed in heel Nederland. Inmiddels is Laura zo’n 18 jaar actief in het zowel maatschappelijke als commerciële veld van wonen, welzijn en zorg. De laatste jaren vooral als adviseur voor zorgorganisaties, ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties en gemeenten. Hierdoor heeft zij brede kennis en ervaring opgedaan vanuit allerlei kanten van de tafel en helpt zij diverse organisaties bij het daadwerkelijk realiseren van ambities in zorgvastgoed.

Deze Masterclass is georganiseerd in opvolging op de webinar 'het Belgisch perspectief op het Nederlands zorgvastgoed' welke in oktober 2020 plaatsvond. Kijk deze hier terug

Wij danken Rob Sprenkels en de sprekers voor hun tijd en het inspireren van de deelnemers.
 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top