Vastgoedsociëteit Duurzaam Financieren

Eindelijk was het moment dan daar: na een aantal keer uitgesteld vanwege corona mochten we samenkomen voor het laatste deel uit het drieluik met ABN Amro: de Vastgoedsociëteit Duurzaam Financieren! In hét circulaire platform op de Amsterdamse Zuidas konden we elkaar weer zien, spreken en met elkaar proosten. 

We lieten ons informeren over de combinatie van duurzaamheid en circulariteit die ook steeds belangrijker wordt bij het ontwikkelen, onderhouden en beheren van vastgoed. En ook zeker voor het financieren van vastgoed. Het team van - toevallig allemaal - vrouwelijke sprekers van de ABN Amro zetten een mooie uiteenzetting weer over de toekomst van vastgoed, maatwerk financiering, ontwikkelingen in de buurt en bijzonderheden van een gebouw. Zij bekijken niet enkel het standaard risico en percentage meer, maar belichten meerdere relevante factoren. 

Aansluitend was het tijd voor de borrel, gepaard met het walking diner wat bestond uit zes overheerlijke gerechtjes. Ook in het restaurant komen de benodigde krachten uit de samenleving, business en finance samen in beweging voor een duurzame wereld. Zo beginnen zij bij het eind: met left-overs, mislukte groenten of ongelukkige leghaantjes. 

SPREKERS

Wij danken de sprekers voor het delen van hun kennis en ABN Amro voor deze prettige samenwerking! 
 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top