Vastgoedsociëteit "Denken in levensduur" 21/11

Op donderdag 21 november 2013 vond in de Kromhout Kazerne in Utrecht de VGME Vastgoedsociëteit "Denken in Levensduur" plaats. De trotse sponsor van deze bijeenkomst was Strukton.

Vele vastgoedmanagers kwamen naar Utrecht om het project wat door zovelen al besproken, maar zo weinigen is bekeken, te bewonderen. Defensie opende de deuren van dit unieke vastgoedproject voor de VGME. Tijdens de rondleiding en boeiende presentatie verzorgd door Strukton werd een helder beeld geschept van dit unieke project. 

Tijdens diverse deelsessies werden de deelnemers geïnformeerd over onder andere duurzame huurcontracten, het Active House principe, eigenaarschap van energiebronnen en het verduurzamen zonder grote budgetten. Bezoekers kregen inzicht in de overwegingen van opdrachtgevers en opdrachtnemers en leerden op een andere manier naar het concept duurzaam kijken. Het geheel werd omlijst met ruime mogelijkheden tot netwerken waar dan ook gretig gebruik van werd gemaakt. Na een enerverende middag en avond trokken de vele belangstellenden huiswaarts voorzien van een mooie collectie geschenkjes van Strukton.
 
Hieronder kunt u desgewenst de presentaties downloaden:
- “Het echte verhaal van PPS Kromhout Kazerne” door René de Vos van Strukton
- “Energieprestatiecontracten & duurzaam verhuren” door Rudi Minkhorst en Jeroen Brinkman van Poelmann van den Broek Advocaten
- “Active House, de energieproducerende woning” door Eddie Breunesse (BAM) en Raymond van Hattum (Velux)
- “Integrale ontzorging in de keten; de eerlijke ervaringen” door Ben van der Aa van Strukton
- “EnergieCrisis? EnergieKans!” door Arash Aazami, oprichter van BAS Energie
- “Duurzaam zeilen op de wind” door Toon de Jong duurzaamheidscoördinator op de Hogeschool Rotterdam
/
Was u aanwezig en heeft u de enquête nog niet ingevuld? Open dan hier het vragenformulier. Het zijn maar 4 vragen; uw mening wordt erg op prijs gesteld.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top