Vastgoedsociëteit IT - de levensader van vastgoed

Wat hebben we genoten van deze bijzondere Vastgoedsociëteit! Deze eerste grote bijeenkomst na een lange periode van online evenementen vond plaats in het indrukwekkende AFAS Theater te Leusden. Met het ontvangst in de Dome keken de gasten hun ogen uit naar dit architectonisch hoogstaande gebouw, voorzien van alle mogelijke technische snuftjes van AFAS.
Voor de presentaties in het auditorium stond het enorme LED scherm al te stralen. VGME Voorzitter kondigde de eerste spreker Richard van Hooijdonk aan: futurist, trendwatcher en internationaal topspreker. Een TGV van informatie raasde door de zaal, met bijzondere, indrukwekkende en ook beangstigende feiten waar Richard ons mee confronteerde. 
Aansluitend werden we nogmaals verwelkomd met de warme woorden van AFAS Directeur Customer Experience Herman Zondag. Er ontstonden leuke gesprekken met het publiek en de afsluiting met de moeder van Herman bracht velen van ons tranen in de ogen.  
Uiteraard mochten we afsluiten met een heerlijk diner in het restaurant, waar we aan verschillende grote tafels konden napraten en bijpraten, kennismaken en netwerken.


Sprekers:

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratie sessies zijn door meer dan 550.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie en radio programma's.
Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Samen met kunstmatige intelligentie zorgen deze technologieën voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden.
Sinds 2014 spreekt hij voor veel prestigieuze instellingen en organisaties. Daarnaast is hij de CEO van Future Intelligence Agency, Trendforce.one, dat onlangs zijn COVID-19 ‘Road to Recovery’-programma introduceerde.

  • Herman Zondag: Directeur Customer Experience AFAS Software & Theater

Al ruim 34 jaar werkzaam bij AFAS en vanaf 1 juli 2019 eindverantwoordelijke voor AFAS theater events, pand, facilitaire dienst en het groeiende en brede AFAS Partner netwerk. Het nieuwe AFAS Theater aan de Inspiratielaan te Leusden is per 1 januari 2021 geopend, waar VGME op 30 september te gast is.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top