Webinar 'BIM voor circulariteit en het verduurzamen van vastgoed'

Duurzaamheid en circulariteit worden steeds belangrijker bij het ontwikkelen, onderhouden en beheren van vastgoed. Niet alleen vanuit de overheid worden de eisen aan duurzaamheid en circulariteit continue aangepast en/of strenger, ook steeds meer vastgoedeigenaren en/of -gebruikers willen uitdragen dat ze duurzaam zijn. In deze webinar worden alle ins en outs vertelt over het verduurzamen van vastgoed met behulp van BIM:


Sprekers: 

  • Sander van Herpen - Specialist in bouw- en vastgoeddigitalisatie, oprichter BIMnD Nederland

Het creëren van een duurzaam leefklimaat waaraan gebouwen op een positieve manier bijdragen. Dit is de missie die Sander nastreeft, met het opwekken van energie in plaats van het verbruiken van energie door bedrijven. Als specialist in bouw- en vastgoeddigitalisatie weet Sander als geen ander de mogelijkheden op dit vlak.

Olaf is na zijn studie bouwkunde, architectuur en constructie aan de TUE zelfstandig gestart met zijn architectenbureau, waarna hij zich later steeds verder specialiseerde in de wereld van duurzaamheid, gezondheid en circulariteit. Als mede-oprichter en partner van de DGBC en BBI is hij nauw betrokken bij de introductie van BREEAM en WELL bij de vastgoedontwikkelingen in Nederland. 
Zijn focus ligt voornamelijk op de duurzame ontwikkelingen van commercieel vastgoed als kantoren, distributie centra, food bedrijven en koel- en vrieshuizen. Met het hoofdkantoor van de Adamas Groep in Arnhem is Olaf zowel actief in Nederland als in de kantoren in Duitsland en Polen. 

Wij danken de sprekers voor het delen van hun kennis en het mogelijk maken van deze webinar! 

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top