Online Ronde Tafels met Young Professionals

In samenwerking met de Haagse Hogeschool hebben wij voor het derde opvolgende jaar Ronde Tafels met Young Professionals mogen organiseren. Vanwege corona heeft deze editie online plaatsgevonden, wat de reacties niet minder enthousiast maakten. VGME leden en studenten waren beide zeer positief over deze Ronde Tafels, al hopen zij wel dat de volgende bijeenkomst weer afgerond kan worden met een borreltje. 

Het doel van de minor FM en Real Estate van de Haagse Hogeschool is om de student (Young Professional) naast een oriëntatie in de wereld van vastgoed ook een theoretische verdieping aan te bieden op enkele kernaspecten van het vakgebied. Vastgoed kan gedefinieerd worden in termen van rendement; in deze minor wordt echter een bredere definitie gehanteerd en passeren alle betrokken actoren de revue. De student is aan het eind van deze minor een aspirant gesprekspartner van diverse actoren. De rode draad van de minor vormt de herbestemming van een bestaand leeg gebouw in Den Haag, waarvoor de studenten een herbestemmingsplan schrijven.

VGME professionals gingen tijdens deze dag in gesprek met 3 à 4 groepen studenten die hun herbestemmingsplan kort presenteerden en hun knelpunten voorlegden. De studenten kregen duidelijke feedback en goede tips om hun plan verder aan te scherpen voordat zij deze definitief moeten inleveren.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top