Webinar: ‘Hoe slim kunnen slimme kantoren worden?'

Slimme gebouwen en technologie, Siemens houdt zich er al jaren mee bezig en misschien is een 'smart building' in deze tijden wel belangrijker dan ooit. Een gebouw waar mensen in een korte periode prettiger en productiever kunnen werken met in achtneming de anderhalve-meter-samenleving. Hoe beïnvloedt dit de bezetting van een gebouw?

Bestaande technologie en data (van Siemens en andere partijen) zullen de processen nu versnellen; gegevens zijn nodig om inzicht te krijgen in het gedrag van mensen en het gebruik van gebouwen. Momenteel is met name de facilitair manager geholpen met deze inzichten om hier zo snel mogelijk op in te spelen. Tijdens de webinar bespreken we het belang van werkervaring en hoe data gebruikt kunnen worden om de tevredenheid, productiviteit en veiligheid (vooral in de COVID tijden) van de inzittenden te vergroten.

Kijk de webinar hier terug!

Sprekers

  • Elisa Rönkä – Head of Smart Office Europe Siemens Smart Infrastructure

Ze begon als financial controller bij Siemens in haar geboorteland Finland. Tegenwoordig, bijna tien jaar later, is Elisa European Lead for Smart Office-concepten. Verantwoordelijk voor go-to-market van gebruikersgerichte digitale oplossingen en ze vertegenwoordigd de smart offices divisie van Siemens Smart Infrastructure Region Europe.

Als Head of Sales is Ton verantwoordelijk voor de smart building strategy van Siemens in Nederland. Hij is sinds 1993 werkzaam in de bouwwereld, bij zowel technische dienstverleners als bouwtechnologiebedrijven. Ton is een groot voorstander van digitalisering van de kantooromgeving. Hij zal hierover en nog veel meer vertellen de webinar.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top