Webinar 'De economische gevolgen voor de retail branche in tijden van corona'

Door de corona-uitbraak winkelen mensen minder vaak in de fysieke winkel. Webshops zijn enorm gegroeid en ook de logistiek ondervond grote gevolgen door deze ontwikkeling. Wat gaat er nog meer veranderen, wat komt terug en wat blijft? Wat zijn de economische gevolgen voor de retail branche in tijden van corona? Tijdens deze webinar hebben experts van Locatus en ABN AMRO hun visie met ons gedeeld op de ontwikkeling van winkelstraten en waarderingen van retailvastgoed in pre-corona tijd, de huidige situatie en een vooruitblik op de post-corona tijd.  

Kijk de webinar hier terug!

Sprekers

Casper Wolf is Sector Analist binnen de Sector Advisory. In deze rol binnen ABN AMRO ligt de focus van zijn werkzaamheden op de sectoren Bouw en Vastgoed. Zijn analyses hebben betrekking op de trends en ontwikkelingen in deze sectoren. Terugkerende onderwerpen zijn verduurzaming en innovatie. In vorige functies stuurde Casper de taxatiedesk van ABN AMRO aan en was hij Product Owner voor een innovatieve applicatie.

Gertjan Slob is Directeur Onderzoek bij Locatus, het onderzoeksbureau gericht op retail. Locatus verzamelt al bijna 20 jaar zelf informatie over alle winkels en consumentgerichte dienstverleners.  Tijdens zijn werk is Gertjan continu bezig met het analyseren van retaildata. Hierbij signaleert hij regelmatig opvallende trends en ontwikkelingen waarvoor hij regelmatig als spreker optreedt. 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top