Webinar Vastgoedontwikkelingen kantoren in tijden van corona

Het uitbreken van corona heeft directe gevolgen voor de economie met zich meegebracht. Dit heeft ook grote impact op onroerend goed, het gebruik van kantoorruimte en thuiswerken. Petran van Heel - Sector Banker Bouw en Vastgoed ABN Amro - en Paul Kersten - Adviseur Commercieel Vastgoed Gemeente Den Haag - hebben ons meegenomen in hun visie naar aanleiding van de eerst 1,5 maand van de 'intelligente lockdown'.

Heb je de webinar gemist of wil je deze nogmaals bekijken? Dat kan door het aanklikken van onderstaande video, veel kijkplezier! 

Wij danken de sprekers voor het delen van hun uitgebreide kennis!
 

Sprekers:

Petran van Heel - Sector Banker Bouw en Vastgoed ABN Amro

Petran is binnen de afdeling Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de sector Bouw en de sector Real Estate. Vanuit die functie volgt hij de belangrijkste trends in de bouw- en vastgoedsector en heeft daarover een continue dialoog met relaties, prospects en andere stakeholders. Na het afronden van de Technische Universiteit Delft (Bouwkunde) en de Rotterdam School of Management heeft Petran brede nationale en internationale ervaring opgedaan aan zowel de bouw/vastgoed- als de financiële kant.
Als sector banker bespreekt hij vanuit zijn specifieke achtergrond de trends binnen de bouw en het vastgoed en welke kansen dit creëert voor de ondernemers. De focus ligt hierbij op kansen in technologie, innovatie en duurzaamheid. 

Paul Kersten - Accounthouder kantorenmarkt Gemeente Den Haag

Sinds 2003 is Paul binnen de gemeente Den Haag accounthouder kantorenmarkt. Hij stond aan de wieg van diverse kantorenstrategieën en onderzoeken. Zijn takenveld omvat zowel accountmanagement richting marktpartijen als kantorenbeleids- en gebiedsontwikkeling. Hierbij is het de taak om partijen door de gemeentelijke organisatie, procedures en regelgeving te ‘loodsen’ voor transformatie, nieuwbouw, duurzaamheid en gebiedsontwikkeling. Daarnaast brengt hij marktpartijen bij elkaar, draagt markt- en gebiedskennis over en denkt mee over creatieve concepten. Sinds 2018 is Paul tevens actief in het expertteam woningbouw van het Ministerie BZK. Hierbij geeft Paul hands-on maatwerkadvies en begeleiding bij concrete plannen en draagt hij bij aan kennisontwikkeling.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top