Vastgoedborrel en presentatie nieuwe VGME huisstijl

Op 4 december 2019 werd de avond geopend door Charlotte van den Brink van Icon met een presentatie over het gloednieuwe multifunctionele New Babylon The Hague. Dit meeting center biedt de nieuwste ontwikkelingen en faciliteiten welke enthousiast werden toegelicht. Een bijzondere aanwinst voor de stad Den Haag, op een primaire locatie. 

Aansluitend werd door voorzitter Robbert Geerlings RVGME de nieuwe VGME huisstijl en website gepresenteerd. Een belangrijke en mooie ontwikkeling voor VGME waarmee we de toekomst met nieuwe look & feel tegemoet treden. Uiteraard werd er naderhand uitgebreid geproost op deze ontwikkelingen, waarop door de aanwezige leden zeer positief gereageerd werd. 

Vernieuwde VGME huisstijl en website: 

VGME bestaat al sinds 2002 en is continue in ontwikkeling. Het is daarbij van belang dat ook de uitstraling van de stichting mee gaat met de tijd. In overleg met het VGME bestuur en Qteam is begin 2019 het proces opgestart om de nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Met de hulp van designer Marieke Meijer zijn we tot een verrassend nieuw VGME logo, verfrissende huisstijl en aansluitend heldere website gekomen. VGME gaat 2020 in met een nieuw, fris jasje aan. 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top