Vastgoedsociëteit Technologie als fundatie van vastgoed

Technologie, innovatie en digitalisering is niet meer weg te denken binnen het vastgoed, met als doel een betere vastgoedomgeving te creëren. Wouter Truffino – oprichter van Holland ConTech & PropTech en top 10 influencer in de wereld – zoomde deze avond tijdens de Vastgoedsociëteit 'Technologie als fundering van vastgoed' in op de laatste technologische ontwikkelingen binnen het vastgoed. Jochen van Lysebettens - Business Developer bij Nanopixel - legde aansluitend uit waarom het hoog tijd is om technologie op een slimme manier in te zetten voor de high end vastgoedsector.

In Madurodam gingen de lichtjes van miniatuur-Nederland aan tijdens de borrel in het Panorama café, waarna de groep zich verplaatste door het verlichte park naar de zaal waar twee energieke presentaties gepland stonden. Wouter Truffino en Jochen van Lysebettens hadden de volle aandacht met hun duidelijke boodschap: "techonologie biedt eindeloze mogelijkheden, maar in de vastgoedbranche gebeurd nog zo weinig; samenwerken is the key." 

De avond stond ook in het teken van de aftreding van VGME voorzitter Loek Langezaal RVGME. Na acht toegewijde jaren droeg Loek het stokje over aan Robbert Geerlings RVMGE (momenteel VGME secretaris). Loek werd door de RvC, de oprichters en alle aanwezigen flink in het zonnetje gezet. 

De avond werd voortgezet met een borrel in de hand en een bord vol heerlijk eten terwijl er druk nagepraat werd en mooie nieuwe connecties ontstonden. 

 

Wil je de presentatie van Wouter Truffino nog rustig nalezen? Deze is hier te downloaden. 
Wij danken de sprekers voor hun fantastische presentaties! 

 

Fotocredits: Stick to the brand

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top