VGME Nieuwjaarsbijeenkomst Vastgoedsociëteit

VGME Nieuwjaarsbijeenkomst Vastgoedsociëteit 'De Kust Gezond' op 7 februari 2018 op De Pier te Scheveningen was weer een groots succes. Onder het genot van een hapje en drankje nam Wethouder Boudewijn Revis onze leden mee in zijn interessante verhaal 'De Kust Gezond'. 

'De Kust Gezond' is het programma voor de verbetering van de kwaliteit van de buitenruimte in Scheveningen Bad. Zo worden onder andere de Noord boulevard, de Midden boulevard, de strandopgangen en belangrijke straten en pleinen opgeknapt. Ook krijgen fietsers en voetgangers meer ruimte en zal er zelfs een Legoland Discovery Centre gebouwd worden.  

Scheveningen Bad het hele jaar door aantrekkelijk

De gemeente Den Haag en ook particuliere investeerders hebben grootse plannen om van Scheveningen Bad een nog aantrekkelijker badplaats te maken. Zo wordt Scheveningen vier seizoenen per jaar aantrekkelijk voor bewoners, ondernemers en bezoekers. Het doel is om hiermee ook particuliere investeringen op gang te brengen en de economie en werkgelegenheid een impuls te geven. Scheveningen Bad moet uitnodigend en gastvrij zijn en een echt kustgevoel oproepen.

Noord boulevard wordt volledig vernieuwd

Het deel van de boulevard tussen De Pier en het Zwarte Pad wordt volledig vernieuwd. In 2019 moet de vernieuwde Noord boulevard klaar. Aan de vernieuwde boulevard komen nieuwe horecagelegenheden en winkels met daar onder een ondergrondse parkeergarage met plaats voor 700 auto’s. In de toekomstige situatie schuift de boulevard enkele tientallen meters richting zee. Ook de zes strandpaviljoens schuiven mee richting zee. De glooiende vorm van de Noord boulevard is het gevolg van de eveneens glooiende gevel van de nieuwe winkels en horecapanden.

Wij danken Boudewijn Revis - wethouder Binnenstad, Stadsontwikkeling Kerngebieden en Buitenruimte van de Gemeente Den Haag - voor zijn interessante en boeiende presentatie! 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top