Succesvol VGME event in New Babylon

Donderdag 27 maart vond in Den Haag de drukbezochte VGME Vastgoedsociëteit plaats in New Babylon in Den Haag. Atrium Vastgoedmanagement was de trotse sponsor van de bijeenkomst. Onderwerp van deze bijeenkomst was "Wonen en werken aan kansen in de stad". De stad in kwestie was Den Haag. Wat is de visie van de gemeente en waar liggen de kansen voor de vastgoedmarkt? Wethouder Marnix Norder, van Stadsontwikkeling, Volkshuisvesting en Integratie, zette in een ontspannen presentatie zijn visie op de stad uiteen. Welke besluiten zijn onder zijn leiding genomen en wat zijn de toekomstplannen voor de Hofstad? 

Na een Indische hap volgde de deelsessies. Waaronder een presentatie van Esther Fleers, projectontwikkelaar bij Heijmans, over de herontwikkeling van de Wijnhaven. Een presentatie van Gertjan Giele, senior projectmanager en de woningbouwaanjager van de gemeente Den Haag,  over de bestaande en toekomstige woningvoorraad in Den Haag. En tegelijkertijd vertelde Bart Kuil, directeur van New Babylon, alles over het omvangrijke project New Babylon. De presentaties en rondleiding leverden vele enthousiaste reacties op. Tijdens de uitgebreide borrel werd er bijgepraat en kennis gemaakt. 

Enquête
Was u aanwezig en heeft u de enquête nog niet ingevuld? Open dan hier het vragenformulier. Het zijn maar 5 vragen; uw mening wordt erg op prijs gesteld.
 
Presentaties
- Marnix Norder, wethouder van Stadsontwikkeling, Volkshuisvesting en Integratie in Den Haag
Esther Fleers, projectontwikkelaar bij Heijmans
Gertjan Giele, senior projectmanager en de woningbouwaanjager van de gemeente Den Haag

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top