Corona update

02/04/2020

Beste leden en geïnteresseerden, 

Wij bevinden ons in onzekere tijden en dat brengt uitzonderlijke maatregelen met zich mee. Vanwege de uitbraak van het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt de volgende evenementen te verplaatsen naar nader te bepalen data: 

  • Vastgoedsociëteit ‘Financieel rendement, maatschappelijk effect’
  • Masterclass ‘Monumentale restauratie’ 
  • Masterclass ‘Bestaande systemen ontsluiten naar Smart Building’ 

Wij zijn voornemens deze evenementen in het najaar weer aan te bieden en houden jullie hierover op de hoogte via onze nieuwsbrieven. Eventuele plaatsen op de deelnemerslijst blijven behouden.

Uiteraard willen wij jullie blijven informeren over de ontwikkelingen op vastgoedgebied, juist ook in deze periode. Wij zijn daarom bezig de mogelijkheden voor de eerste VGME webinar te bekijken, welke vanuit huis bij te wonen zal zijn.

PE punten

Vanwege het verplaatsen van bovenstaande evenementen kan het behalen van de Persoonlijke Educatie (PE) punten ook in de knel komen. Wij hebben daarom besloten de herzieningsdatum van 1 juli 2020 tot nader order uit te stellen. Zodra wij weer in de gelegenheid worden gesteld om VGME evenementen te kunnen organiseren dan zullen we ook de PE punten systematiek hierop aanpassen en dit aan onze leden communiceren. 

Je kan jouw totaal aantal PE punten hier inzien (alleen voor persoonlijk leden). Mocht je op dit moment vragen hebben over de PE systematiek, download dan hier de handleiding of bekijk de FAQ's

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top