Nieuws

VGME certificaten uitgedeeld!

Leden met 40 of meer PE punten hebben in juli hun VGME certificaat mogen ontvangen. Ruim 30% van de leden heeft dit mooie aantal ondertussen behaald en het bestuur verwacht dat dit aantal komend jaar nog flink zal stijgen. 

De Permanente Educatie (PE) systematiek is drie jaar geleden door VGME geïntroduceerd. Hierin is opgenomen dat VGME leden binnen een periode van drie jaar minimaal 40 PE punten behaald dienden te hebben om als persoon in het VGME register geregistreerd te blijven. Deze pilot is laatst door het VGME bestuur verlengd met één jaar. Het VGME-register blijft tot 1 juli 2020 ongewijzigd; na 1 juli 2020 kunnen enkel VGME leden die binnen de daarvoor aangegeven jaren 40 PE punten of meer hebben behaald, en vervolgens jaarlijks 15 PE punten halen, in het register geregistreerd blijven.

Realisatie: verenigingenweb