Vastgoedbeleggers Lenteborrel met Vastgoeddating

 

23 mei 2018

De Vastgoedbeleggers Lenteborrel wordt mede-georganiseerd door Beleggingspanden.nl, hét online platform waar actueel vraag en aanbod van vastgoedbeleggingen samenkomt. De Lenteborrel zal zich bij aankomst eerst richten op kennisdeling doormiddel van vastgoeddating. 

Vastgoeddating: 
Bij aankomst op de Vastgoedbeleggers Lenteborrel kies je uit een tweetal actuele onderwerpen waarover je graag met collega-vastgoedbeleggers zou willen brainstormen. Gedurende de vastgoeddating-rondes kan je deze middag vastgoedkennis delen en opdoen.

Programma: 
17.00 - 17.30 uur: Inloop & welkom
17.30 - 18.00 uur: Vastgoeddating ronde 1
18.00 - 18.15 uur: Wissel
18.15 - 18.45 uur: Vastgoeddating ronde 2
18.45 - 19.30 uur: Vastgoedbeleggers Lenteborrel

Gezamenlijk beschikken we over een enorme hoeveelheid vastgoedkennis, en wat is er nu een betere gelegenheid om kennis te kunnen delen en opdoen dan met een drankje in de hand op de bijzondere locatie Boerderij Het Gagelgat te Soest? 

Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is de grootste online aanbieder van vastgoedbeleggingen van Nederland en is gespecialiseerd in de verkoop van verhuurd onroerend goed en sale en lease back constructies. Een jonge organisatie binnen een zeer interessante en professionele markt. Binnen deze traditionele markt maakt Beleggingspanden.nl al ruim 19 jaar (sinds 1998) gebruik van het internet om zo de markt doorzichtiger en toegankelijker te maken voor allerlei verschillende vastgoedbeleggers.

 

VGME leden kunnen zich kosteloos inschrijven tot 17 mei 2018 (beperkt aantal kaarten beschikbaar) en ontvangen automatisch 2 PE punten bij deelname. Ook relaties van Beleggingspanden.nl kunnen zich via de knop 'relaties Beleggingspanden.nl' kosteloos inschrijven tot 17 mei 2018 (beperkt aantal kaarten beschikbaar).

Realisatie: verenigingenweb