VGME Vastgoedsociëteit Buitenlandse Beleggers op de Nederlandse Markt

VGME Vastgoedsociëteit Buitenlandse Beleggers op de Nederlandse Markt

Locatie: Muntgebouw te Utrecht
Datum: 30 november 2017

Leden van VGME dienen in te loggen voordat ze zich kunnen inschrijven voor deze activiteit. Maak gebruik van de inlogknop rechtsbovenin het scherm of klik hier om naar de inlogpagina te gaan.

Lijken buitenlandse beleggers succesvoller op de Nederlandse markt dan de Nederlandse beleggers? Of zijn ze dat ook echt? Dat gaan we onderzoeken tijdens de VGME Vastgoedsociëteit “Buitenlandse Beleggers op de Nederlandse Markt” op donderdag 30 november in Utrecht. Onder leiding van dagvoorzitter Wienke Bodewes, CEO van Amvest, zullen 3 sprekers hun visie met u delen. Wij bieden u een informatieve avond met uitstekende netwerkmogelijkheden.

Frank van der Sluys, Head of Research Cushman & Wakefield doet onderzoek naar buitenlandse beleggers op de Nederlandse markt. Hij zal zijn bevindingen presenteren op deze Vastgoedsociëteit. Steven Zeeman is verantwoordelijk voor de Europese investeringen van de Amerikaanse belegger Greystar. Hij deelt graag de Amerikaanse visie op de Nederlandse markt met u. Erik Beets is Director Assetmanagement Europe bij het Duitse Patrizia. Hij zal als laatste spreker het beeld completeren.

De locatie van deze bijeenkomst is het Muntgebouw in Utrecht. De locatie waar de Nederlandse Euro-munt wordt geslagen. Hier komt de uitspraak “bakken met geld“ vandaan. Het Muntgebouw stamt uit 1911 en is destijds gebouwd door Rijksbouwmeester Kuijpers. Kortom een uitstekende locatie voor deze VGME Vastgoedsociëteit voor beleggers in vastgoed.

Programma
18.00 – 19.30 Inloop, buffet en netwerken
19.30 – 19.40 Welkomstwoord door Loek Langezaal , Voorzitter VGME, en Wienke Bodewes, CEO van Amvest
19.40 – 20.05 Buitenlandse beleggers op de Nederlandse markt, de feiten – door Frank van der Sluys, Head of Research bij Cushman & Wakefield
20.05 – 20.30 De Amerikaanse beleggers op de Nederlandse markt – Steven Zeeman, Managing Director Greystar
20.30 – 20.55 De Duitse beleggers op de Nederlandse markt - Erik Beets, Director Assetmanagement Europe bij Patrizia
21.00 – 21.30 Netwerkborrel

Gastenlijst 
Zie hier de definitieve gastenlijst. 

PE Punten
VGME geregistreerden ontvangen 2 VGME PE punten voor deelname aan deze sessie. 

Locatie
Het Muntgebouw aan de Leidseweg 90 in Utrecht

Aanmelden
Deelname is kosteloos voor VGME geregistreerden, u kunt zich aanmelden via MijnVGME.

Uiteraard zijn externen ook van harte welkom, aanmelden kan via dit formulier. De bijdrage in de kosten bedraagt €245,- exclusief BTW per persoon.

U zich ook aanmelden als persoonlijk geregistreerde (€195,- exclusief BTW per jaar) of bedrijfslid (€550,- exclusief BTW per jaar) bij VGME. Bij een ingangsdatum van het lidmaatschap gedurende een kalenderjaar wordt de jaarlijkse bijdrage naar rato berekend. Als VGME geregistreerde kunt u kosteloos deelnemen aan alle VGME bijeenkomsten.

Vragen
Heeft u vragen over dit evenement, neem dan contact op met Margriet van Westenbrugge, Coördinator Evenementen via margriet@vgme.nl of 0633046730.

Ik ontmoet u graag op 30 november in het Muntgebouw in Utrecht!

Hartelijke groet,

Loek Langezaal RVGME
Voorzitter VGME

Sponsoren

  • Ausems
  • Innax
  • KONTEK
  • L & A Real Estate
  • LOEK!
  • Technolab
  • VPS Nederland

Realisatie: verenigingenweb