VGME Vastgoedsociëteit

VGME Vastgoedsociëteit

Locatie: Forbo Flooring, Industrieweg 12, Assendelft
Datum: 21 april 2016

Leden van VGME dienen in te loggen voordat ze zich kunnen inschrijven voor deze activiteit. Maak gebruik van de inlogknop rechtsbovenin het scherm of klik hier om naar de inlogpagina te gaan.

Het aantal vierkante meter kantoorruimte per werknemer neemt al een aantal jaar af. In de VGME Vastgoedsociëteit `Klein is fijn?!” willen deze trend en de gevolgen ervan onderzoeken. Hoe kunt als vastgoedmanager en werkgever het beste mee om gaan met deze krimp? In deze Vastgoedsociëteit komen nieuwe technologieën, marktontwikkelingen en vastgoedmanagement optimaal samen.

Sprekers

Jan van den Hogen, is Head of Tenant Relationship Management Logistics bij Deka Immobilien. Hij is verantwoordelijk voor 3 miljard belegd vastgoed in Nederland. Hoe gaat Deka om met het intensievere gebruik van kantoorruimte en welke eisen worden gesteld aan vastgoedbeheerders? U bent van harte welkom bij dit unieke kijkje in de keuken bij deze welbekende vastgoedbelegger. 

René Stevens, CEO van Atelier-V is gespecialiseerd in bijzondere kantoorconcepten. Hoe kan een werkgever het kantoor optimaal inrichten zodat een efficiënte, inspirerende, duurzame en budgetbewuste werkruimte ontstaat?
 

Remco Bron, CEO van InBeacon is de expert op het gebied van beacons. Hoe gaan beacons uw vastgoed efficiënter en comfortabeler maken? Middels beacons kunt u kosten reduceren en comfort verhogen. Hoe? Remco vertelt er alles over op zijn eigen inspirerende wijze.

Programma
16.00 – 16.45     Inloop
16.45 – 17.00     Welkomstwoord door Margriet van Westenbrugge, coördinator evenementen VGME en Udo Weijkamp, Directeur Verkoop & Marketing bij Forbo-Flooring BV. 
17.00 – 17.40     René Stevens, CEO Atelier-V.
17.40 - 18.15      Jan van den Hogen, Head of Tenant Relationship Management Logistics bij Deka Immobilien.
18.15 – 19.30     Buffet
19.30 – 20.15     Remco Bron, CEO InBeacon
20.15 – 22.00     Netwerkborrel

Locatie
De Vastgoedsociëteit vindt plaats op donderdag 21 april vanaf 16.00 uur. De gastheer van deze interactieve sessie is Forbo Flooring. Op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam vindt u de Forbo Expo. Het adres is Industrieweg 12 in Assendelft.

Inschrijven
VGME geregistreerden kunnen zich inschrijven via Mijn VGME. Deelname is kosteloos voor VGME geregistreerden.

Bedrijfsleden en sponsoren kunnen zich inschrijven via dit aanmeldingsformulier. Voor bedrijfsleden en sponsoren zijn aan deelname geen kosten verbonden.

Externen kunnen zich inschrijven via dit aanmeldingsformulier. De kosten voor deelname bedragen €245,- exclusief BTW.

De gastenlijst kunt u hier bekijken (versie 20 april 2016)

Wij kijken uit naar uw enthousiaste deelname aan dit evenement!

Hartelijke groet,

Loek Langezaal
Voorzitter VGME

Sponsoren

  • Ausems
  • Innax
  • KONTEK
  • L & A Real Estate
  • LOEK!
  • Technolab
  • VPS Nederland

Realisatie: verenigingenweb